Despre noi

Contabilitatea inseamna inregistrare si prelucrare a datelor, informare, control gestionar, juridic si, nu in ultimul rand, previziune.

Echipa noastra urmeaza aceste puncte cheie de peste 20 de ani si persevereaza in acest sens. Intentionam sa aducem pe piata cele mai potrivite servicii contabile pentru fiecare companie parte din colectivul nostru de clienti si viitori clienti.

Consideram ca fiecare companie reprezinta o comunitate, o cultura si un concept in sine, care trebuie descoperit. De aceea respectam fiecare client si nevoile sale, oferind un intreg arsenal de servicii competente, actualizate si conform legii.

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam ca echipa noastra este creata pe fundalul experientei unor membri insemnati ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania si ai Camerei Consultantilor Fiscali.

Cat priveste noile noastre servicii de evaluare a imobilelor, va punem la dispozitie un membru dedicat si profesionist al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania.

Experienta isi spune cuvantul, in orice situatie. Noi credem in experienta si in clientii nostri!